Tervetuloa matkalle. Pyydämme, että kiristät turvavyösi, sillä tästä tulee hurja reissu.

 

Mitä?

Puhumme sinusta ja minusta, meistä. Ihmisistä ja maailmasta. Arkkivihollisista ja ystävistä. Graalin maljasta ja elämästä. Haavoittuvuuksista ja unelmista. Menneestä, tästä päivästä ja tulevasta. Tarkoituksemme on herättää sinussa tunteita ja kannustaa sinua ajattelemaan sekä olemaan herkkä ja utelias. Saatamme aiheuttaa sinussa pelon-, ärsytyksen-, häpeän- ja tuskantunnetta. Näiden tunteiden kautta toivomme, että puhkeat kukkaan. Toivomme, että näiden tunteiden takaa nousee esiin kauniin kevätkukan tavoin iloa, onnea, vapautta ja rakkautta.

 

Miksi?

Olemme havainneet, että maailmalla on tarjota monia salaisuuksia, joista sinä, emmekä mekään, ole kuulleet mitään. Suurin osa näistä salaisuuksista koskee meitä kaikkia. Ne koskevat yhtälailla sinua ja minua. Aloitettuamme oman matkamme ihmisyyden salaisuuksien kammioon, havahduimme ajatukseen siitä, että näiden asioiden ei tulisi olla salaisuuksia, vaan niiden tulisi olla kaikkien ihmisten ulottuvilla. Niin suuri on niiden ymmärtämisestä karttuva voima. Tällä matkalla me olemme nyt itse. Valmiina ymmärtämään paremmin. Peloissamme, ettemme ymmärrä riittävästi ja riittävän ajoissa.

 

Miten?

Toimimme viestinvälittäjinä, profeettoina matkallasi. Luemme, kuuntelemme, keskustelemme ja luomme. Emme ole kaikkitietäviä ja rohkaisemme myös sinua olemaan uskomatta meitä. Emme tule kertomaan sinulle totuuksia, vaikka niitä kuinka tahtoisit kuulla. Tulemme haastamaan sinun ajatteluasi, sinun maailmankuvaasi ja sinun käsitystä itsestäsi. Jos haluat, liity mukaan retkikuntaamme. Emme vaadi sinulta kuin yhtä asiaa. Sinun tulee olla avoin ja haavoittuvainen. Se on ainoa keino uusiutua ja täten mukautua alati muuttuvaan, dynaamiseen maailmaan, jossa elämme.

 

Keitä olemme?

Santtu on tuulimyllyjä ja auktoriteetteja vastaan taisteleva kylänmies. Kova liike-elämä on myllertänyt hänen elämäänsä muutaman viime vuoden. Tuolla matkalla hän on kuitenkin löytänyt jotain itselleen merkityksellistä. Hän on hyvää vauhtia matkalla kohti sitä tärkeintä, itsensä ymmärtämistä.

Petri on elinikäinen oppija ja innostuneen lapsen tavoin maailmaa katsova, ikuinen romantikko ja keittiöfilosofi, joka haluaa aina uskoa parempaan huomiseen. Suorituskeskeinen maailma meinasi ottaa hänet kylmään syleilyynsä, kunnes hän tajusi, että tärkein suoritus tässä maailmassa, on itsensä löytäminen. Sillä tiellä hän on edelleen.

 

Näiden ajatusten, havaintojen ja lukuisten keskustelujen seurauksena syntyi tämä päiväkirja. Päiväkirja, jonka haluamme jakaa kanssasi. Toivottavasti nautit matkasta.

 

Tästä klikkaamalla pääset takaisin virtuaalisen ajatussukkulamme etusivulle.

Jos sinulla on ajatuksia, jotka haluaisit jakaa kanssamme, niin voit lähettää meille savumerkkejä, lähestyä meitä kadulla tai sosiaalisessa mediassa, tai sitten lähettää meille digitaalisen kirjeen osoitteeseen: kirjekyyhky@havaintojahuomisesta.fi

Scroll Up